Ljevarstvo i kovanje

Sustavi mjerenja GOM-a se koriste u procesima pješčanog, tlačnog i preciznog lijeva kako bi se osigurala trajna kvaliteta: od verifikacije simulacija, preko ubrzavanja probnog ispitivanja rada alata i kontrole prvih uzoraka sve do kontrole proizvodnje i CNC obrade.
GOM sustavi omogućuju planiranje mjerenja na osnovi konstrukcijskih podataka. Kod projektiranja kalupa i šablona, moguća je ciljana korekcija alata i kontrola sklopa, zračnosti jezgre i klizača. Tijekom probnog ispitivanja rada alata provjerava se oblik i dimenzija odljevka, geometrija, debljina stjenke, skupljanje i deformacije. Za kontrolu kvalitete kod serijske proizvodnje, sva mjerenja i nadzorni procesi obavljaju se automatski.

Primjena:

· Kontrola oblaganja, skupljanja, debljine stjenki, označenih izljeva
· Automatizirana kontrola kvalitete i kontrolna izvješća
· Geometrijsko dimenzioniranje i toleriranje (GD&T)
· Statistička analiza trendova, uzrok/napredak: Cp/Cpk/Pp …

Poboljšanja:

Lako razumljivi rezultati umjesto dugačkih tabelarnih kontrolnih izvješća omogućuju brzo utvrđivanje korektivnih vrijednosti. Plug-and-play mjerne ćelije ne ovise o lokaciji. Mogu se koristiti izravno u proizvodnji i daju brze rezultate mjerenja. Automatizirane mjerne ćelije s integriranom operativnom sigurnošću su spremne za uporabu za jedan ili dva dana, te njima upravljaju radnici u tvornici.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Nastavitve piškotkov