Webinar – Primjena optičkog 3D mjeriteljstva u primarnim procesima oblikovanja / 19. 7. 2018.

U mnogim proizvodnim procesima, kao što je primjerice pješčani lijev ili injekcijsko prešanje, put do konačnog proizvoda temelji se na primarnom oblikovanju materijala. Od tvari koje nemaju određen oblik, specifičnim procesima proizvode se čvrsta tijela definiranog oblika.

Ti se procesi često sastoji od nekoliko koraka od kojih svaki koristi odgovarajuće alate. Da bi se upotrijebili alati, potrebno je analizirati situacije sklapanja, kao kod pješčanih kalupa i odljevaka.

Kako bi se postigli visoki standardi kvalitete konačnog proizvoda, potrebna je mjeriteljska analiza procesnog lanca, ne samo usporedba pojedinih dijelova s njihovim ishodišnim podacima već i analiza montiranih sklopova s drugim dijelovima.

U ovom webinaru GOM prikazuje kako pomoću GOM softvera analizirati montirane sklopove više dijelova u primarnom postupku oblikovanja.

19. srpnja 2018., u 9:00, 13:00. 17:00 sati, održan je webinar “How to Master Assembly Situations in Primary Shaping Processes” na njemačkom i engleskom jeziku. Obrađene su sljedeće teme:

  • tipični nedostaci u primarnim postupcima oblikovanja
  • analiza više skeniranih elemenata u istom projektu
  • međusobno poravnanje različitih elemenata
  • digitalni sklopovi
  • analiziranje zračnosti između dijelova

Da biste isprobali značajke prikazane u ovom webinaru, preuzmite materijal na adresi:

https://support.gom.com/x/jAA5Aw

Pogledajte snimku webinara:

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića